shadow

Впровадження електронної черги

Шановні пацієнти!

Доводимо до вашого відома, що з 06.02.2023 в амбулаторії м. Чигирин нашого закладу починає впроваджуватися електронна черга.

Записатися до сімейних лікарів можна за телефонами реєстратури 2-77-90, (093) 2965370 або за допомогою сайту h24.ua    (відеоінструкція додається )

Звертаємо вашу увагу, що запис не проводиться:

  • в дні, коли лікарі чергують в ізоляторі або на виїзді;
  • в суботу, неділю та державні свята з вихідним днем.

В разі виникнення нагальної потреби у відвідуванні лікаря в саме ці дні (крім неділі), чи час прийому лікарів закінчився, ви маєте змогу звернутися до чергового лікаря.

Також звертаємо вашу увагу, що лікарем Аксьоновим Сергієм Олександровичем, попри те, що сервіс онлайн-запису показує місце роботи в АЗПСМ с. Тіньки, прийом буде проводитися в амбулаторії м. Чигирин.

В амбулаторіях сіл Медведівка, Боровиця, Трушівці, Тіньки і Рацеве продовжує діяти режим прийому без попереднього запису.

Звертаємо вашу увагу на те, що впровадження електронної черги – це складний процес, який потребуватиме певних корегувань і виправлення недоліків, тож у алгоритм дій можуть вноситися зміни. Ми обов’язково інформуватимемо про них наших пацієнтів. Про всі нововведення ви можете отримати інформацію на нашому сайті та сторінці закладу у Фейсбук.

 

Перепрошуємо за можливі тимчасові незручності.

 

Адміністрація КНП «Чигиринський центр первинної медико-санітарної допомоги» Чигиринської міської ради»